Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Vastuullinen valmistus

Bambo Nature vaipat heijastavat pohjoismaista elämäntyyliä, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja kunnioitus muita ihmisiä ja
ympäristöä kohtaan. Perimämme näkyy kaikissa valmistamissamme tuotteissa – ulkoasussa, raaka-aineissa ja käyttämissämme materiaaleissa, sekä vaatimuksessa luoda korkealaatuisia tuotteita turvallisessa tuotantoympäristössä.

 

 

 

Tarkoin valikoidut raakamateriaalit

Revinnäissellu (engl. Fluff): imukykyisen ytimen muodostavat puukuidut, jota kutsutaan revinnäisselluksi. Revinnäissellu on pehmeä, imukykyinen materiaali, joka kerätään vastuullisesti FSC-sertifioiduista metsistä, joissa puita kaadetaan vain sen verran, että metsä pystyy edelleen luonnollisesti uusiutumaan. Revinnäissellumme on täysin kloorivapaa (TCF, totally chlorine free) vauvasi turvallisuuden takaamiseksi.

SAP on lyhenne sanoista “super absorbent polymer”, joka tarkoittaa super imukykyistä polymeeriä. SAP on tärkeä osa imukykyistä ydintä, joka pitää vauvasi kuivana ja olon mukavana. Käyttämämme SAP on Joutsenmerkillä varustettu ja täysin turvallinen vauvasi iholle.

 

 

Vähemmän on enemmän

Onko sinun vaikea saada vaippa pois paketista? Teimme sen tarkoituksella! Vaippamme tunnetaan niiden suorituskyvystä ja
jotta ne olisivat mahdollisimman mukavat lapsellesi, teimme niistä myös mahdollisimman ohuet. Näin vaippa mahdollistaa lapsellesi vapauden liikkua ja meille kyvyn pakata enemmän vaippoja yhteen pakkaukseen. Eikä sinunkaan tarvitse raahata niin paljon vaippapaketteja kaupasta kerralla. Vaipoissamme minimoidaan käytetyn raakamateriaalin määrä, mutta maksimoidaan suorituskyky ja mukavuus.

 

 

Ei lisättyä humpuukia!

Hyvinvoiva vauva on onnellinen ja sinun vauvasi hyvinvointi on meidän tärkein tavoitteemme. Siksi emme käytä sellaisia ainesosia, joiden tiedetään olevan vahingollisia vauvallesi tai ympäristölle, kuten orgaanisia tinayhdisteitä, ftalaatteja tai PVC-muoveja. Emme myöskään lisää sellaisia ainesosia, joiden tiedetään aiheuttavan allergiaa tai jotka on luokiteltu ihoa ärsyttäväksi.

 

 

 

Tanskalainen tuotanto

Bambo Nature vaipat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme Tanskassa korkealaatuisilla koneilla, joilla minimoidaan energiankulutus. Teemme jatkuvasti töitä energiaoptimoinnin puolesta ja haluamme olla vieläkin parempia. Tässä muutamia saavutuksiamme: 

- Tänä päivänä 100 % sähkötuotannostamme katetaan uusiutuvilla energialähteillä

- Olemme vähentäneet CO2 päästöjämme 62.1 % vuodesta 2009

- Vuonna 2019 85.4 % tuotannossa syntyneestä jätteestä kerättiin ja toimitettiin kierrätysyrityksille,
jotka uudelleenkäyttivät sen tai valmistivat siitä uusia tuotteita

 

 

Kuiva ja terve vauvan iho!

Bambo Nature vaipoissa on kosteusindikaattori, joten sinun on helppo ja nopea tarkistaa milloin vaipanvaihto on ajankohtainen. Oikein ajoitettu vaipanvaihto pienentää vaippaihottuman riskiä, säästää aikaa ja tuottaa vähemmän jätettä. Kaikki voittavat!

 

 

Vastuullinen pakkaus

Vaippapakkauksemme on valmistettu vastuullisesta polyetyleenistä. Se on pehmeää muovia ja valmistetaan sokeriruo’osta, joka on uusiutuva materiaali. Materiaali on kestävää, se ei repeä helposti ja se voidaan kierrättää.
Pahvilaatikot on FSC (Forest Stewardship Council) -sertifioituja ja valmistetaan arviolta 50 %:sti kierrätetystä materiaalista ja postituspussien kierrätysaste on enintään 80%.

 

 

Vastuullinen yritystoiminta

Vastuullinen ajattelu ja toiminta on aina ollut osa Bambo Naturen DNA:ta ja siksi meille onkin luontaista toimia lapsesi ja ympäristön hyvinvoinnin puolesta, yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa. Ovemme ovat aina auki kolmannen osapuolen tarkistuksille ja toimimme yhteistyössä globaalisti tunnettujen sertifiointijärjestelmien kanssa, jotta pystymme tarjoamaan
sinulle parhaan, ympäristöystävällisen vauvanvaipan.

 

 Tilaa vastuullisesti valmistetut vaipat ja ihonhoitotuotteet jälleenmyyjiltämme täältä

 

 

*CO2 -päästöt kattavat sähkön, kaasun ja öljyn ja laskelmat perustuvat Energinet:n ja Tanskalaisen Energialaitoksen standarditekijöihin. kWh to kg CO2- laskelmat perustuvat Energinet:n Ympäristölausekkeeseen.
Laskelmat öljylitralle ja CO2-kilolle perustuvat Tanskalaisen energiayhtiön päästömäärille laskettuun standardiin.

FSC™ (Forest Stewardship Council) on kansainvälinen kansalaisjärjestö, joka on sitoutunut edistämään vastuullista
metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. FSC™-sertifioidut tuotteet valmistetaan hyvin hoidetuista metsistä ja vastuullisista lähteistä saaduista raakaaineista. Merkinnällä varustettujen tuotteiden jäljitettävyys ja sääntöjen mukaisuus varmistetaan tiukoilla valvontatoimenpiteillä, ja valitsemalla FSC™-sertifioituja tuotteita autat huolehtimaan metsistä, ihmisistä ja villieläimistä,
joiden koti metsä on.. Lue lisää osoitteesta
www.fsc.org.

 

Filters