Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Toimitus- ja maksutavat

 

Toimitustavat

Tuotteet lähetetään yleensä 2-5 arkipäivän (maanantai-perjantai) sisällä tilauksesi vastaanotosta.* Toimitusajankohta on viitteellinen. Mahdollisesta kuljetusruuhkasta, hetkellisistä tuotepuutteista, loma-ajoista tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen, toimitusajoissa voi olla viivettä.

Toimituksistamme vastaa kuljetuskumppanimme Posti.

Mikäli tuotteeseen on kuljetuksen aikana tullut vaurioita tai kuljetus ei ole muutoin onnistunut, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@bambonature.com 

*ei koske näytetilausta

 

Nouto lähimmästä noutopisteestä (5,90€)

Posti lähettää sinulle tekstiviestillä saapumisilmoituksen. Paketti on noudettava 7pv kuluessa ilmoituksen saapumisesta. Jos pakettia ei noudeta ajoissa lähetys palautuu varastollemme ja palautuskulut veloitetaan asiakkaalta.

 

Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana (7,90€)

Paketti toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen. Voit valita sinulle sopivan toimitusajan, jolloin haluat paketin toimitettavaksi.

 

Postin kotiinkuljetus klo 8-16 välisenä aikana (5,90€)

Paketti toimitetaan sinulle kotiin klo 8-16 välisenä aikana. Tarkkaa toimitusaikaa ei voida luvata.

 

Näytetilaus (maksuton)

Vaippanäytetilaus lähetetään viikon sisällä tilauksestasi postitse suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Meistä riippumattomista syistä johtuen esim. postitusruuhkat, toimitusajoissa voi olla viivettä.

 

Maksutavat

Verkkokaupassamme toimii Klarna Checkout -maksupalvelu.

Klarna Checkoutin maksutavat ovat:

-          Korttimaksu (Visa, Mastercard, American express)

-          Verkkopankkimaksu

-          Lasku (14pv)

-          Osamaksu

o    Kiinteä osamaksu (kiinteät kuukausierät 3-36 kuukauden maksuajalla)

o    Klarna tili (kerää kaikki ostokset yhdelle laskulle ja valitse kuinka paljon maksat kuukausittain).

 

Mikäli sinulla on kysyttävää laskusta, eräpäivän siirrosta tai mistä tahansa muusta laskuun liittyvästä epäselvyydestä, löydät Klarnan useimmin kysytyt kysymykset täältä

Klarnan yleiset ehdot

 

“Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitelläänKlarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.”