Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Sertifikaatit


Työskentelemme yhdessä maailman tiukimpien sertifiointijärjestelmien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle parhaat, turvallisimmat ja ympäristö huomioiden valmistetut Bambo Nature vaipat ja -ihonhoitotuotteet. Lue lisää ympäristömerkeistä ja tunnustuksista, joita tuotteemme ovat saavuttaneet ja mitä se tarkoittaa sinulle ja perheellesi.
  

Pohjoismainen Joutsenmerkki  - vastuullisuutta joka askeleella

Vastuullisemman yhteiskunnan ja kulutuskäyttäytymisen saavuttamiseksi Joutsenmerkki arvioi tuotteiden ympäristövaikutusta niiden koko elinkaaren ajalta. Raaka-aineiden valinnasta valmistusprosessiin ja aina hävittämiseen asti.  

Asthma Allergy Nordic merkki – arvostettu sininen merkki, joka kunnioittaa allergioiden huomioimista

Asthma Allergy Nordic -merkki myöntää sertifioinnin tuotteille, joilla on pienin mahdollinen riski allergian, ihottuman tai ihoärsytyksen aiheuttajana käyttäjälleen. Tärkein tavoite on helpottaa jokapäiväistä elämää ja tuotteiden valitsemista heille, joilla on allergioita, astmaa tai muita hengitystiesairauksia. 

 

FSC™ – Forest Stewardship Council – palkitaan vastuullinen metsänhoito

FSC™ (Forest Stewardship Council) on kansainvälinen kansalaisjärjestö, joka on sitoutunut edistämään vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. FSC™-sertifioidut tuotteet valmistetaan hyvin hoidetuista metsistä ja vastuullisista lähteistä saaduista raakaaineista. Merkinnällä varustettujen tuotteiden jäljitettävyys ja sääntöjen mukaisuus varmistetaan tiukoilla valvontatoimenpiteillä, ja valitsemalla FSC™-sertifioituja tuotteita autat huolehtimaan metsistä, ihmisistä ja villieläimistä, joiden koti metsä on.. Lue lisää osoitteesta www.fsc.org. 

 

Ecocert COSMOS – ympäristöystävällisen kosmetiikan merkki

Ecocert COSMOS, on ensimmäinen sertifiointijärjestelmä luonnollisille ja sertifioiduille orgaanisille kosmetiikkatuotteille, jonka tarkoitus on varmistaa tuotteiden täyttävän korkeat ympäristöystävällisyyden standardit raaka-aineista pakkauksiin. Vain vähintään 95 % luonnollisesti tuotettuja raaka-aineita sisältävät tuotteet soveltuvat sertifioinnin saajiksi. 

Dermatologisesti testattu – iholle hellävaraisten tuotteiden palkinto

Dermatologisesti testattu – symboli takaa, että tuote on testattu kolmannen osapuolen toimesta mahdollisten ihoreaktioiden varalta. Myös herkkäihoisten on turvallista käyttää Dermatologisesti testattu -symbolin saaneita tuotteita. 

EU Ympäristömerkki

The EU Ecolabel, joka tunnetaan myös EU kukkana, on Euroopan virallinen ympäristömerkki. Tuotteet, joilla on EU Ympäristömerkki täyttävät tiukat vaatimukset, jotka koskevat niin raakamateriaalia, valmistusta, käyttöä, dokumentointia sekä turvallisuutta.

OEKO-TEX® Standard 100 

OEKO-TEX on riippumaton kolmas osapuoli, joka testaa ja valvoo monien kulutustuotteiden sisältämiä haitallisia aineita. Sertifiointi varmistaa, että tietty tuote täyttää tiukat vaatimukset ainesosien, prosessoitujen kemikaalien, värien, jäämien ja lisäaineiden osalta. Merkintäjärjestelmä on ollut käytössä vuodesta 1992 lähtien. 

Vegan Trademark

Vegan Trademark on kansainvälinen vegaanistandardi, jota hallinnoi The Vegan Society. Saadakseen Vegan Trademark -merkin tuotteen on täytettävä useita kriteerejä, kuten se, ettei se sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

 

30 % Post-consumer recycled 

Bambo Nature vaippapakkaukset sisältävät 30% kierrätettyä raakamateriaalia, jolloin valmistuksessa voidaan käyttää vähemmän neitsyt muovia. Kierrätetty materiaali saadaan kuluttajien keräämästä ja kierrättämästä muovista, joka puhdistetaan huolellisesti ja lajitellaan. Tällä tavoin vähennämme uusiutumattomien resurssien käyttöä hyödyntämällä kierrätysprosessia tarkoituksenmukaisella tavalla.

Tutustu myös Bambo Nature paperipakkauksiin. Löydät ne täältä


The EcoSun Pass

EcoSun Pass on työkalu, jolla arvioidaan aurinkosuojatuotteiden ympäristövaikutuksia. Sertifikaatin saamiseksi tuotteen aurinkosuodattimien yhdistelmän on täytettävä tietyt parametrit, joilla todetaan tuotteen aiheuttavan mahdollisimman vähän haittaa vesistöille. EcoSun Passin saaneet aurinkovoiteet ovat riuttaystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne sisältävät mahdollisimman vähän ja harkitun määrän kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa koralliriuttoja ja vesistöjä.

 

 

ISO14001

ISO14001 sertifikaatti on tae siitä, että Bambo Nature vaippojen valmistajalla Abena Produktion A/S:llä on ympäristönhallintajärjestelmä. Standardi toimii ympäristövaikutusten vähentämisen ohjenuorana yrityksille. Sertifikaatti on saavutettu sellaisten yritysten toimesta, jotka katsovat ympäristövaikutustaan silmästä silmään ja toimivat aktiivisesti sen kehittämisen eteen.
 

ISO50001

Bambo Nature vaippojen valmistaja Abena Produktion A/S on  ISO50001 -sertifioitu. Sertifkaatti on takuu energianhallintajärjestelmästämme, jonka avulla teemme jatkuvasti töitä vähentääksemme energiankulutustamme. Sen lisäksi, että työskentelemme jatkuvasti energiaoptimoinnin parantamiseksi seuraamme myös energiankäyttöämme ja tehokkuutta, sekä asetamme vuosittaisia tavoitteita energiatehokkuudelle.

 
SMETA

Olemme SMETA-sertifioituja ja noudatamme ihmisoikeuksien yleismaailmallista julistusta, sekä Kansainvälisen kaupan (ILO) käytäntöjä. SMETA on auditoitava sertifikaatti, joka kannustaa yrityksiä kehittämään, ylläpitämään ja soveltamaan sosiaalisesti hyväksyttyjä toimintamalleja työympäristössään.

Huomioithan tämän: Sertifioinnit koskevat niitä tuotteita, joihin kyseinen sertifiointimerkintä on lisätty.

Tutustu tuotevalikoimaamme täällä

Filters