Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Meidän tarinamme

Bambo Nature by ABENA – koska me välitämme

 

Meidän tarinamme

Bambo Nature tuotteita on suunniteltu ja valmistettu jo yli 40:n vuoden ajan Abenalla, joka on tanskalainen perheyritys. Me kehitämme ja valmistamme iho- ja ympäristöystävällisiä vauvanvaippoja ja hoitotuotteita perheille ympäri maailman.

Jokaisessa tuotteessamme voi nähdä pohjoismaisen perimämme aina suunnittelusta ainesosiin ja käyttämiimme materiaaleihin. Bambo Nature oli ensimmäinen vauvanvaippa maailmassa, jolle myönnettiin arvostettu Pohjoismainen Joutsenmerkki.

Tänä päivänä tuoteperheemme sisältää kertakäyttöisten vaippojen ja kosteuspyyhkeiden lisäksi myös ihonhoitosarjan, joka on turvallinen niin vauvallesi, kuin muullekin perheelle.

 

Sitoumuksemme

Kaikki Bambo Nature tuotteet on suunniteltu mukaviksi ja turvallisiksi käyttää ja niiden valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita ja -materiaaleja. Ja mikä tärkeintä, tuotteemme ovat todistetusti tehokkaita, turvallisia ja vastuullisia.

Bambo Nature hoitotuotteemme ovat saavuttaneet korkeimman tason maininnat, palkinnot ja ympäristömerkinnät maailmassa. Uskomme, että turvallisen, lempeän ja ympäristöystävällisen tuotteen valinnan ei tarvitse tarkoittaa toimintakyvyn vähenemistä. Jatkamme tutkimusta ja innovointia, jotta voimme ylittää tavoitteemme ja sinun odotuksesi.

 

Vastuumme

Haluamme jättää lapsillemme ja heidän jälkeensä tuleville sukupolville hyvinvoivan planeetan. Minimoidakseen ympäristövaikutuksensa Abena, Bambo Nature tuotteiden valmistaja, teettää vapaaehtoisesti tuotteilleen vaativia ympäristövaatimusten tarkistuksia aina raakamateriaalin keräyksestä tuotantoon, käyttöön ja hävittämiseen.

86.4% tanskalaisen tuotantolaitoksemme jätteistä kierrätettiin vuonna 2018. Jäte koostuu raakamateriaalien kääreistä ja ylijäämätekstiileistä, jotka kerätään ja myydään kierrätyslaitoksille uusiokäyttöä varten.