Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Meidän tarinamme

Hyvinvoivan ihon puolesta jo yli 40 vuoden ajan

Hei vanhempi! Vauvan ihonhoito on joskus työlästä ja tuntuu, että sen ihanan pehmeyden säilyttäminen on melkein mahdotonta. Siksi me Bambo Naturella keskitymme valmistamaan hajusteettomia ja väriaineettomia tuotteita, jotka minimoivat ihoärstyksen ja edesauttavat lapsesi ihon hyvinvointia.
 


Meidän tarinamme

Bambo Nature tuotteita on suunniteltu ja valmistettu jo yli 40:n vuoden ajan Abenalla, joka on tanskalainen perheyritys. Me kehitämme ja valmistamme ympäristömerkittyjä ja hajusteettomia vauvanvaippoja ja hoitotuotteita perheille ympäri maailman.

Jokaisessa tuotteessamme voi nähdä pohjoismaisen perimämme aina suunnittelusta ainesosiin ja käyttämiimme materiaaleihin. Bambo Nature oli ensimmäinen vauvanvaippa maailmassa, jolle myönnettiin arvostettu Pohjoismainen Joutsenmerkki.

Kaikki tämä kuulostaa hyvältä, ja onkin, mutta ei kuitenkaan takaa sitä, että Bambo Nature sopisi juuri sinun lapsellesi. Siksi voit tilata meiltä maksuttoman testivaipan ja testata vaipan sopivuuden juuri teille sekä löytää oikean koon ennen tilaamista.

Tilaa maksuton testivaippa ja ihastu!

Tai tutustu koko tuotevalikoimaamme tästä
 

Sitoumuksemme

Lapsesi hyvinvointi on tärkeää myös meille. Siksi kaikki Bambo Nature tuotteet on suunniteltu mukaviksi ja turvallisiksi käyttää ja niiden valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita ja -materiaaleja. Ja mikä tärkeintä, tuotteemme ovat todistetusti tehokkaita, turvallisia ja vastuullisia.

Bambo Nature hoitotuotteemme ovat saavuttaneet korkeimman tason maininnat, palkinnot ja ympäristömerkinnät maailmassa. Meidän mielestämme turvallisen, lempeän ja ympäristöystävällisen tuotteen valinta ei tarkoita tinkimistä toimintakyvyssä. Emme myöskään tyydy olemaan hyviä, vaan haluamme olla aina vähän parempia. Jatkamme siis tutkimusta ja innovointia, jotta voimme ylittää omat tavoitteemme ja sinun odotuksesi.

Vastuumme

Haluamme jättää lapsillemme ja heidän jälkeensä tuleville sukupolville hyvinvoivan planeetan. Minimoidakseen ympäristövaikutuksensa Abena, Bambo Nature tuotteiden valmistaja, teettää vapaaehtoisesti tuotteilleen vaativia ympäristövaatimusten tarkistuksia aina raakamateriaalin keräyksestä tuotantoon, käyttöön ja hävittämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kolmas osapuoli tarkistaa tuotteemme ja niiden valmistusprosessin ja varmistaa niiden täyttävän tiukat laatuvaatimukset. Tällä tavoin me, ja myös sinä vanhempana, voit olla varma siitä, että tuotteet ovat turvallisia ja edistävät lapsesi hyvinvointia. 

Tutustu sertifikaatteihimme tarkemmin täällä

Filters