Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Luonnonmukaisuus

Bambo Nature  on valmistanut korkealaatuisia vauvojen ja lasten tuotteita jo yli 40 vuoden ajan.
Tarkoituksemme on jättää puhtaampi maapallo tuleville sukupolville ja meille kestävä kehitys tarkoittaa paljon
muutakin kuin fyysisiä resursseja. Se on toisista välittämistä, ja siitä syystä olemme täällä auttamassa perheitä
ympäri maailman elämään onnellista, tervettä ja vastuullista elämää.

Vastuullinen ajattelu ja toiminta ovat aina olleet osa yrityksemme DNA:ta. Ympäristönsuojelu on tärkeimpiä prioriteettejamme ja olemme ottaneet asiaksemme valmistaa sinulle vastuullisia ja turvallisia vauvojen- ja lastentuotteita, jotka ovat laadultaan huippuluokkaa.

Vaippamme valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme Tanskassa energiaoptimoiduilla laitteilla energiankulutuksen minimoimiseksi. Filosofiamme mukaan jokaisen Bambo Nature tuotteen tulee täyttää tarkoituksensa mahdollisimman yksinkertaisesti ja valmistuksen tapahtua tarkoin valittujen raaka-aineiden ja turvallisen sekä energiatehokkaan valmistusprosessin kautta. Olemme hyviä siinä mitä teemme, mutta haluamme aina olla parempia.
Tästä syystä teemme jatkuvasti töitä energiankäytön vähentämiseksi, sekä jätteiden määrän minimoiseksi ja uusiokäytön mahdollistamiseksi.

Lue lisää vaippojemme valmistuksesta täältä.

 

Terve vauva on onnellinen vauva

Tiedon jakaminen ja läpinäkyvyys tuotteiden valmistuksen ja käytön osalta ovat tärkeitä tekijöitä päivittäisessä työssämme.

Sinä ansaitset saada läpinäkyvästi tietoa niistä raaka-aineista, jotka päätyvät vauvasi iholle. Tästä syystä kaikki mitä käytetään
Bambo Nature -tuotteiden valmistamiseen löytyy raaka-aineiden listastamme. Tuotteillamme ja tuotantolaitoksellamme on useita sertifikaatteja, kuten Joutsenmerkki, Asthma Allergy Nordic-merkiki, FSC-sertifikaatti, Ecocert COSMOS-, sekä Dermatologisesti testattu -sertifiointi. Nämä sertifioinnit takaavat tuotteidemme turvallisuuden, laadun ja ympäristöystävällisyyden. 

 

Koska me kaikki välitämme

Vauvanvaippojen valmistajana meillä on suuri vastuu niin sinusta, vauvastasi kuin planeetastammekin. Teemme kaikkemme, mutta sen lisäksi haluamme inspiroida tulevia sukupolvia suojelemaan maapalloamme.
Opetetaan lapsillemme, ettei vastuullisuus ole vain suuri tulevaisuuden tavoite, vaan että yhdessä toimimalla voimme auttaa jättämään lapsillemme ja lapsenlapsillemme vihreämmän planeetan.

Filters