Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Ihoystävällisyys


 

Onko vauvan tuoksu parasta mitä tiedät? Niin meidänkin mielestämme. Miksi et siis suojaisi lapsesi ihoa ja ylläpitäisi sen terveyttä antamalla sille pehmeän, hellän ja luonnollisen alun elämään? Hajusteet ja muut lisäaineet voivat aiheuttaa ihoärsytystä, eivätkä siksi kuulu lasten tuotteisiin.

Me Bambo Naturella välitämme aidosti lapsesi terveydestä ja hyvinvoinnista, jonka takia tuotteemme ovat hellävaraisia, turvallisia ja tehokkaita. Olemme tarkistaneet jokaisen turvallisuuteen ja mukavuuteen liittyvän asian, jotta sinä voit vain nauttia mukavista hetkistä yhdessä lapsesi kanssa.

  

Tämän takia tuotteemme ovat turvallisia lapsesi iholle ja terveydelle:

 

Tarkoin valitut raaka-aineet

Tuotteemme on suunniteltu erityisesti lapsen herkälle iholle. Käytämme vain tarkoin valittuja ja hyväksyttyjä raaka-aineita ja materiaaleja, jotka ovat hellävaraisia iholle. Haluamme minimoida ihoärsytyksen riskin ja auttaa pitämään lapsesi ihon pehmeänä, kuivana ja terveenä.

 

Vähemmän on enemmän

Me sanomme ei hajusteille ja käytämme vain rajatun määrän raaka-aineita, jotka kuhunkin tuotteeseen tarvitaan. Sinä ansaitset täyden läpinäkyvyyden tuotteille, joita käytät lapsesi iholle. Siksi voit tarkistaa kaikki Bambo Nature -tuotteisiin käytettävät raaka-aineet täältä.

 

Laajalti testattu

Me käännämme jokaisen kiven, jotta voimme taata tuotteidemme turvallisuuden niin lapsesi terveyden ja ihon hyvinvoinnin, kuin ympäristönkin kannalta. Vaippamme, ihonhoitotuotteemme ja kosteuspyyhkeemme on dermatologisesti testattu ja sertifioitu useamman kolmannen osapuolen toimesta. Lue lisää sertifikaateistamme täältä.

Jatkuva parantaminen

Me haluamme aina olla parempia kuin mitä olimme eilen. Siksi tuotteemme ja valmistusprosessimme käyvät läpi jatkuvaa testausta ja innovoidaan uutta. Haluamme olla varmoja siitä, että vaippamme ja ihonhoitotuotteemme ovat markkinoiden parhaimpien ja turvallisimpien joukossa.

 

 

Miksi sinun tulisi valita ihoystävällisiä tuotteita lapsellesi?

Miksi ei?  Vähemmän on enemmän, kun puhutaan lasten tuotteista, sillä hajusteet ja muut tarpeettomat lisäaineet voivat aiheuttaa ihoärsytystä. Valitsemalla sertifioidut, ihoystävälliset ja dermatologisesti testatut tuotteet, joita myös Asthma Allergy Nordic -järjestö suosittelee, annat lapsellesi parhaan mahdollisen alun elämään. Me lupaamme, että lapsesi iho tulee rakastamaan niitä.

 

 

Haluatko tietää lisää tuotteistamme? Lue alta lisää tuotekategorioistamme:

 

Teippi- ja housuvaipat

Palkintoja voittaneet Bambo Nature teippi- ja housuvaippamme ovat pehmeitä ja ne istuvat täydellisesti pitäen lapsesi kuivana ja hyvinvoivana päivin ja öin. Imukykyinen ydin sisältää top-dry -kerroksen ja uniikit kanavat, jotka imevät virtsan super nopeasti. Näin lapsesi pysyy kuivana virtsaamiskertojen välillä ja vaippaihottuman ja ihoärsytyksen riski pienenee.

- Kaikkia vaippojamme suositellaan Asthma Allergy Nordic:n toimesta. Tämä takaa sen, että tuotteiden aiheuttaman allergisen reaktion riski on minimaalinen.

- Dermatologisesti testattu ihoärsytyksen riskin minimoimiseksi.

- Eivät sisällä hajusteita, klooria tai parabeeneja.

- Sertifioitu Joutsenmerkillä ja EU Ympäristömerkillä *. 

Katso pehmeä ja ihoystävällinen vaippavalikoimamme täältä

*Koot 5 + 6 ovat CE-merkitty, eivätkä siksi voi saada EU Ympäristömerkkiä. Lue lisää täältä

 

Ihonhoito

Bambo Nature Ihonhoitotuotteet muodostavat luonnonmukaisen ja ihoystävällisen tuotesarjan, joka on huolellisesti suunniteltu lasten herkälle iholle. Tuotteet on kehitetty kasviperäisistä ainesosista ja ne auttavat suojaamaan lapsesi ihoa jättäen sen silkinpehmeäksi ja hyvinvoivaksi.

- Pohjoismaisen Astma- ja Allergialiiton suosittelema. Tämä takaa sen, että tuotteiden aiheuttaman allergisen reaktion riski on minimaalinen.

- Eivät sisällä hajusteita tai väriaineita

- Dermatologisesti testattu ihoärsytyksen riskin minimoimiseksi.

- Tuotteilla on Joutsenmerkki sekä ECOCERT Cosmos -sertifiointi.

Katso hellävaraiset ihonhoitotuotteemme täältä.

 

Kosteuspyyhkeet

Bambo Nature Kosteuspyyhkeet ovat lähes pakollinen lisä vaihtopöydälle tai vaippalaukkuun. Kosteuspyyhkeet ovat hellävaraisia ja ihoystävällisiä ja niiden pH-arvo mukailee lasten herkän ihon pH-arvoa. Kosteuspyyhkeet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita ja niitä voi käyttää koko keholle.  

- Nordic Asthma Allergy -järjestön suosittelema. Tämä takaa sen, että tuotteiden aiheuttaman allergisen reaktion riski on minimaalinen.

- Dermatologisesti testattu ihoärsytyksen riskin minimoimiseksi.

- Joutsenmerkki

Kosteuspyyhkeemme on biohajova. Katso lisää täältä.

 

Vaihtoalustat

Bambo Nature vaihtoalustat ovat hengittäviä ja kertakäyttöisiä alustoja, joissa on suljetut reunat nopean imukyvyn mahdollistamiseksi ja lapsesi kuivana pitämiseksi. Täydellisiä mukaan otettavaksi, jolloin vaipanvaihto on nopeaa ja hygieenistä!

- Super pehmeä ja mukava lapsesi iholle

- Dermatologisesti testattu ihoärsytyksen riskin minimoimiseksi.

- Joutsenmerkitty, joka asettaa tiukat kriteerit ympäristö- ja terveystekijöiden huomioimiselle.
 

Katso hengittävien vaihtoalustojen valikoimamme täältä

Filters