Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Housuvaippamme uudistuvat!

Pehmein housuvaippamme koskaan!  

UUSI uskomattoman joustava istuvuus

Bambo Nature esittelee: Joustavin ja pehmein housuvaippamme koskaan! Suunniteltu suojaamaan ja pitämään olon mukavana, kuten aina.

 

HUOM! Housuvaippauudistus astuu voimaan sitä mukaan kun varasto myydään ensin vanhasta mallista loppuun. Koot päivittyvät siis pikkuhiljaa. Tällä erää vain koon 5 housuvaippa, korkea pakkaus on muuttunut uuteen malliin. 
Paperipakkauksissa myytävät vaipat ovat vielä vanhaa mallia ja niiden design muuttuu vasta vuoden 2023-24 vaihteessa. Paperipakkauksissa myydään siis siihen asti vanhaa housuvaippamallia.

Huolettomia leikkihetkiä ja vapaus tutkia maailmaa

Uudet housuvaippamme on suunniteltu erityisesti niille kiemurteleville vauvoille ja taaperoille, joilla on jo kova kiire päästä liikkeelle ja tutkimaan ympäröivää maailmaa. Vaipat on suunniteltu niin, että ne suojaavat lastasi hänen seikkailujensa aikana aiheuttaen mahdollisimman vähän häiriöitä.

Upeat, joustavat materiaalit ja silkinpehmeä kuitukangas antavat ihon hengittää säilyttäen olon mukavan. Lisäksi vaippojen napakka istuvuus tukee kaiken kokoisia ja muotoisia kehoja.

Valmistaudu seikkailuun
Uusi vaippamme on ergonomisesti suunniteltu ja siinä on joustava istuvuus, joka suojaa lastasi vahingoilta. Vaippa on helppo pukea päälle ja riisua myös lapsen ollessa makuulla ja se jos mikä helpottaa sekä sinun että lapsesi elämää. 

Erinomainen pottaharjoitteluun
Housuvaippa sopii erinomaisesti pottaharjoittelun tueksi, sillä taaperon on helppo pukea ja riisua vaippa itsenäisesti. Yksin pärjääminen antaa lapselle uskoa ja itsevarmuutta jatkaa harjoitteluaan ja pääsemään eroon vaipoista. 

Hengittävyys tarkoittaa hyvää oloa
Mielettömän joustava materiaali ja silkinpehmeä kuitukangas antavat ihon hengittää ja takaa lapsellesi mukavan olon kaikissa tilanteissa. Iho pysyy kuivana ja suojattuna niin ryömiessä, kiipeillessä, kävellessä kuin hyppiessäkin. Napakka istuvuus ja kuiva iho ovat avain onneen. 

Helppo pukea – helppo hävittää
Housuvaipat eivät helpota vain lapsen elämää, vaan myös vanhemman! Kun vaippa on täynnä tai likaantunut, voit helposti repäistä sivupaneelit rikki ja riisua vaipan kätevästi ilman sotkuja. Kiinnitä vaippa takaosassa olevalla teipillä ja heitä roskiin. 

 

 

Sertifioitua suojaa
Työskentelemme maailman tiukimpien sertifikaattien kanssa, jotta voimme tarjota turvallisia ja iho-, sekä ympäristöystävällisiä tuotteita sinulle ja lapsellesi. Vaippamme on dermatologisesti testattu, ympäristömerkitty ja niillä on joitain maailman luotetuimmista sertifikaateista, kuten Asthma Allergy Nordic, Pohjoismainen Joutsenmerkki ja FSC™ (Forest Stewardship Council). Lue lisää täältä.            

 

 

 

Premium-tason suojaa
Rakastettuja Bambo Nature on valmistettu jo 40 vuoden ajan. Housuvaipat ovat muiden vaippojemme tapaan hajusteettomia ja lisäaineettomia eivätkä ne sisällä voiteita. Näin varmistamme tuotteidemme ihoystävällisyyden ja lapsesi hyvinvoinnin. 

Tutustu vaippavalikoimaamme täällä >> 

Filters