Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close
RSS

Blogi

Blog options

Raskausviikko 24

Vauva on nyt elinkelpoinen kohdun ulkopuolella! Jos taloudessanne on muita lapsia, niin heidän suhtautumisensa vauvaan saattaa mietityttää.
Lue lisää

Raskausviikko 23

Vauva testailee kasvavia keuhkojaan hengitysharjoituksia tehden. Äidillä on aikaa suunnitella vanhempainvapaita, jos raskausaivot eivät estä kaikkea aivotyötä.
Lue lisää

Raskausviikko 22

Vauvasi aistit kehittyvät kovaa vauhtia ja hiukset alkavat kasvaa. Kannustamme liikkumaan edelleen säännöllisesti, jos se vaan on mahdollista. Rauhallinen kävelykin riittää.
Lue lisää

Raskausviikko 21

Jos olet DIY-henkinen ihminen, niin nyt on hyvä hetki aloittaa lastenhuoneen laittaminen! Toisella kolmanneksella energiatasojen pitäisi parantua, joten puuhailuun pitäisi riittää virtaa.
Lue lisää

Raskausviikko 20

Raskaus on nyt puolessa välissä! Vauvasi kehittyy kovaa vauhtia ja jos et ole vielä tuntenut vauvan potkuja, niin ensimmäiset ovat varmasti jo lähellä!
Lue lisää

Raskausviikko 19

Miten pyytämättä annettuihin neuvoihin ja "odotapa vaan" kommentteihin pitää suhtautua? Entä mitä raskausarville voi tehdä?
Lue lisää

Raskausviikko 18

Vauvasi alkaa jo muistuttaa oikeaa ihmistä, mutta on kooltaan vasta greipin kokoinen. Olet lähestulkoon puolessa välissä raskautta, joten kohta pitää alkaa miettimään nimiä!
Lue lisää

Raskausviikko 17

Vauvan omat, uniikit sormenjäljet kehittyvät. Äidillä puolestaan kasvava vatsa voi aiheuttaa ongelmia tasapainon kanssa.
Lue lisää

Raskausviikko 16

Raskausviikolla 16 vauvasi voi jo kuulla ääniä kohdun ulkopuolelta. Voit siis alkaa juttelemaan, laulamaan tai soittamaan musiikkia vauvallesi.
Lue lisää

Raskausviikko 15

Vauva testailee voimiaan potkien ja liikkuen ja voi olla, että alat tuntemaan liikkeet lievänä kuplintana. Varsinkin, jos et ole ensimmäistä kertaa raskaana.
Lue lisää