Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close
RSS

Blogi

Blog options

Raskausviikko 34

Isoimmat hankinnat on ehkä jo tehty, mutta mitä kaikkea muuta vauvalle olisi hyvä ostaa tai lainata valmiiksi? Mitä tavaroita vauva-arjessa tarvitaan?
Lue lisää

Raskausviikko 33

Pesimisvietti saattaa nostaa päätään ja yhtäkkiä haluat järjestellä kaikki paikat uusiksi ja laittaa kotia kuntoon ennen vauvan syntymää.
Lue lisää

Raskausviikko 32

Laskettu aika lähestyy vauhdilla, mikä tarkoittaa fyysisiä muutoksia, suunnitelmien tekoa sekä paljon odotuksia ja ajatuksia. Synnytyssuunnitelmakin pitäisi tehdä, mutta mitä siihen kirjataan?
Lue lisää

Raskausviikko 31

Jos sinulla on mahdollisuus hyödyntää jumppapalloa, niin suosittelemme kokeilemaan! Siitä voi olla hyötyä ennen ja jälkeen synnytyksen ja mahdollisesti jopa sen aikana.
Lue lisää

Raskausviikko 30

Miltä vauvan hikka tuntuu? Miten vauva kylvetetään? Jos odotat kaksosia, niin todennäköisesti synnytys alkaa olemaan lähellä!
Lue lisää

Raskausviikko 29

Raskauden viime metreille päästessä mielessä liikkuu paljon kysymyksiä. Miten autoillaan turvallisesti raskausmahan kanssa? Entä miten vauvan vaippa vaihdetaan?
Lue lisää

Raskausviikko 28

Viimeinen raskauskolmannes alkaa! Tässä kohtaa vauva kasvaa huimaa vauhtia ja kehollasi on kestämistä. Nukkuminen voi olla tässä vaiheessa jo melko hankalaa.
Lue lisää

Raskausviikko 27

Vauvalla on massakausi, joka auttaa vauvan kehon lämpötilan säätelyssä. Äidin jalat ovat kovilla eikä tilannetta helpota se, että näillä raskausviikoilla ilmaantuu usein uusi raskausvaiva. Peräpukamat.
Lue lisää

Raskausviikko 26

Tällä viikolla vauva alkaa reagoimaan valoon, jonka voit huomata liikehdinnän lisääntymisenä kun vatsaan kohdistuu kirkkaita valoja. Vessakäynnit ovat tihentyneet ja paino alkaa pikkuhiljaa nousta.
Lue lisää

Raskausviikko 25

Kolmas raskauskolmannes lähestyy! Vauva bailaa jo kovasti ja saattaa häiritä äidin unta. Lisäksi äidin unta voivat häiritä painajaisunet. Hereilläoloaikana mietitään kuka lähtee mukaan synnytykseen.
Lue lisää