Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close
RSS

Blog posts of '2023' 'kesäkuu'

Blog options

Mehujääpuikot - Terveellinen välipala lapsille

Helppo ja terveellinen välipala kesähelteisiin tai hampaita tekevälle vauvalle!
Lue lisää

Raskausviikko 41

Synnytyksen venyminen yli lasketun ajan on hyvin normaalia, mutta myös hyvin epämukavaa. Jos olosi mitenkään mahdollistaa sen, niin koita levätä ja kerätä voimia tulevaa koitosta varten..
Lue lisää

Raskausviikko 40

Laskettu aika on täällä! Maaliviiva häämöttää!
Lue lisää

Raskausviikko 39

Laskettuun aikaan on enää viikko! Jännittävää! Viimeinen puristus on enää edessä ja odottelu on kohta ohi. Tässä kohtaa ei oikein voi muuta kuin odotella ja yrittää valmistautua tulevaan synnytykseen.
Lue lisää

Raskausviikko 38

Oletko kuullut ilmaisnäytteistä? Niiden avulla pääsee helposti tutustumaan uusiin tuotteisiin ja nyt onkin hyvä hetki tilata ne valmiiksi.
Lue lisää

Raskausviikko 37

Kaikki viikkojen 37-42 välillä syntyneet vauvat lasketaan täysiaikaisiksi, joten nyt ollaan turvallisilla vesillä! Voi olla hyvä idea pakkailla sairaalakassi jo valmiiksi, jos lähtö tuleekin yllättäen.
Lue lisää

Raskausviikko 36

Olet ehkä tuntenut jo harjoitussupistuksia, jotka vain vahvistuvat mitä pidemmälle raskaudessa mennään. Mikä on harjoitussupistusten ja oikeiden supistusten ero?
Lue lisää

Raskausviikko 35

Jos vielä baby shower juhlien jälkeenkin jäi tarvittavia tavaroita puuttumaan, niin nyt on hyvä hetki hankkia viimeisetkin niistä.
Lue lisää

Raskausviikko 34

Isoimmat hankinnat on ehkä jo tehty, mutta mitä kaikkea muuta vauvalle olisi hyvä ostaa tai lainata valmiiksi? Mitä tavaroita vauva-arjessa tarvitaan?
Lue lisää

Raskausviikko 33

Pesimisvietti saattaa nostaa päätään ja yhtäkkiä haluat järjestellä kaikki paikat uusiksi ja laittaa kotia kuntoon ennen vauvan syntymää.
Lue lisää