Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close
RSS

Blogi

Blog options

Kotitekoinen muovailuvaha kylpyyn

Tämä ohje todella helppo ja helpottaa kylpyhetkiä kaikenikäisten lasten kanssa! Muovailuvaha on turvallinen lapselle ja koostuu vain muutamasta ainesosasta.
Lue lisää

DIY Kineettinen hiekka eli taikahiekka

Taikahiekka on erittäin suosittu, sensorisia aisteja kehittävä leikkiväline eikä ihme! Sen käsittely tuntuu mukavalta ja mahdollistaa hiekkaleikit ilman sotkua. Myös sisätiloissa.
Lue lisää

Mehujääpuikot - Terveellinen välipala lapsille

Helppo ja terveellinen välipala kesähelteisiin tai hampaita tekevälle vauvalle!
Lue lisää

Raskausviikko 41

Synnytyksen venyminen yli lasketun ajan on hyvin normaalia, mutta myös hyvin epämukavaa. Jos olosi mitenkään mahdollistaa sen, niin koita levätä ja kerätä voimia tulevaa koitosta varten..
Lue lisää

Raskausviikko 40

Laskettu aika on täällä! Maaliviiva häämöttää!
Lue lisää

Raskausviikko 39

Laskettuun aikaan on enää viikko! Jännittävää! Viimeinen puristus on enää edessä ja odottelu on kohta ohi. Tässä kohtaa ei oikein voi muuta kuin odotella ja yrittää valmistautua tulevaan synnytykseen.
Lue lisää

Raskausviikko 38

Oletko kuullut ilmaisnäytteistä? Niiden avulla pääsee helposti tutustumaan uusiin tuotteisiin ja nyt onkin hyvä hetki tilata ne valmiiksi.
Lue lisää

Raskausviikko 37

Kaikki viikkojen 37-42 välillä syntyneet vauvat lasketaan täysiaikaisiksi, joten nyt ollaan turvallisilla vesillä! Voi olla hyvä idea pakkailla sairaalakassi jo valmiiksi, jos lähtö tuleekin yllättäen.
Lue lisää

Raskausviikko 36

Olet ehkä tuntenut jo harjoitussupistuksia, jotka vain vahvistuvat mitä pidemmälle raskaudessa mennään. Mikä on harjoitussupistusten ja oikeiden supistusten ero?
Lue lisää

Raskausviikko 35

Jos vielä baby shower juhlien jälkeenkin jäi tarvittavia tavaroita puuttumaan, niin nyt on hyvä hetki hankkia viimeisetkin niistä.
Lue lisää