Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Bambo Nature vuoteensuoja 7kpl

Tuotemerkki: Bambo Nature
Bambo Nature vuoteensuojat ovat kertakäyttöisiä ja ihoystävällisiä suoja-alustoja. Vuoteensuojissa on sinetöidyt reunat, jonka johdosta ne tarjoavat optimaalisen vuotosuojan. Materiaali on hengittävää, joten ihoärsytyksen riski on minimaalinen. Vuoteensuoja on pehmeä ja ohut, eikä sisällä hajusteita. Kertakäyttöinen vuoteensuoja pitää lapsesi, sekä hänen vuoteensa kuivana. Suoja sopii erinomaisesti kuivaksi opettelun vaiheeseen, jolloin yöllisiä vahinkoja voi vielä esiintyä. Vuoteensuojat on dermatologisesti testattu ja niillä on FSC™ (Forest Stewardship Council) – sertifikaatti. Vinkki: aseta vuoteensuoja leveyssuunnassa, jotta se suojaa mahdollisimman laajan alueen. Voit käyttää suojia myös autonpenkeillä ja monella muulla tavalla.
Tuotenumero: 1000010709
€4,95
- +

Bambo Nature vuoteensuoja 90 x 80cm

  • Erittäin imukykyinen 

  • Pehmeä, paksu ja hengittävä 

  • Soveltuu erinomaisesti mukaan otettavaksi

  • Sisältää teipin, joka auttaa pitämään suojan paikoillaan 

Bambo Nature vuoteensuoja 90 x 80cm

  • Erittäin imukykyinen 

  • Pehmeä, paksu ja hengittävä 

  • Soveltuu erinomaisesti mukaan otettavaksi

  • Sisältää teipin, joka auttaa pitämään suojan paikoillaan 

Sertifikaattimme

Työskentelemme maailman tiukimpien sertifikaattien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle turvallisia ja iho-, sekä ympäristöystävällisiä Bambo Nature vaippoja. Lue lisää ympäristömerkeistä ja sertifioinneista, joita tuotteemme ovat saavuttaneet ja mitä ne tarkoittavat sinulle ja perheellesi. 

FSC™ (Forest Stewardship Council) on kansainvälinen kansalaisjärjestö, joka on sitoutunut edistämään vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. FSC™-sertifioidut tuotteet valmistetaan hyvin hoidetuista metsistä ja vastuullisista lähteistä saaduista raaka-aineista. Merkinnällä varustettujen tuotteiden jäljitettävyys ja sääntöjen mukaisuus varmistetaan tiukoilla valvontatoimenpiteillä, ja valitsemalla FSC™-sertifioituja tuotteita autat huolehtimaan metsistä, ihmisistä ja villieläimistä, joiden koti metsä on. Lisätietoja on verkko-osoitteessa www.fsc.org.