Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Bambo Nature esittelee: UUSI kierrätettävä paperipakkaus

11 huhti 2022

 

Vaippapakkaus, joka on pakattu vastuullisesti valmistettuun paperiin. Kuulostaako hyvältä? Niin meidänkin mielestä. 25 vuotta sitten Bambo Nature oli ensimmäinen vauvan vaippa maailmassa, jolle myönnettiin Joutsenmerkki. Nyt esittelemme ylpeänä iho- ja ympäristöystävällisten vaippojemme uuden FSC™ -sertifioidun paperipakkauksen.


Bambo Naturen tehtaalla Tanskassa ollaan täysin sitouduttu valmistamaan uutta, kierrätettävistä materiaaleista valmistettua ja vastuullisesti tuotettua paperipakkausta. Olemme todella innoissamme, saadessamme jakaa tämän innovation kanssasi. Pakkaus on valmistettu FSC™ (Forest Stewardship Council) sertifioidusta paperista, jonka lisäksi sillä on toimialan vaatimat standardoinnit. Tämä tarkoittaa sitä, että pakkaus voidaan kierrättää tavallisessa paperijätteessä, joka auttaa kuluttajia toimimaan entistäkin vastuullisemmin.

 

“Haluamme edesauttaa vanhempia valitsemaan vaipan, joka on paitsi turvallinen lapselle, myös valmistettu ympäristön hyvinvointia ajatellen. Olemme erittäin ylpeitä ollessamme yksi ensimmäisistä kierrätettävän vaippapakkauksen valmistajista ja olemme varmoja, että tästä tulee menestys".  – Arne Terp-Nielsen, Johtaja, ABENA Produktion.

 

Tästä vaippavalikoimaamme

Turvallinen lapsuus ja loistava tulevaisuus

Innovatiivinen ajattelu ja kestäviin ratkaisuihin tähtääminen ovat osa yrityksemme DNA:ta. Lisäksi haluamme tehdä osamme ja pyrkiä vähentämään muovin kulutusta, sillä ympäristön tulevaisuus aiheuttaa huolta jokaisessa vanhemmassa ja vaatimukset kestäviä ratkaisuja kohtaan kasvavat. Halusimme vastata kysyntään luomalla vastuullisemman ratkaisun ja samalla tarjota ylivoimaisia lasten hoitotuotteita.  Tämä kaikki kuulostaa kovin kunnianhimoiselta, tiedetään, mutta haluamme antaa kaikille lapsille turvallisen lapsuuden ja loistavan tulevaisuuden.

 

 

 

 

Askelen lähemänä kestävämpää huomista

Me Bambo Naturella olemme erittäin iloisia uudesta paperipakkauksesta, joka on jälleen yksi osoitus siitä, että puheiden lisäksi me myös teemme asioita ympäristön vuoksi. Jo yli 40:n vuoden ajan olemme erikoistuneet vaippoihin, jotka huolehtivat lapsen hyvinvoinnin lisäksi myös ympäristön hyvinvoinnista. Tavoitteenamme onkin aina ollut mahdollisimman vastuullisen vauvan vaipan valmistaminen. Yhdessä toisen, 30%:sti kierrätetystä muovista valmistetun vaippapakkauksemme kanssa, tämä uusi paperipakkaus on osoitus sitoutumisestamme ympäristön hyvinvointia edistävien ratkaisujen kehittämiseksi.

 

“Olemme erittäin tietoisia siitä, että meillä on vastuu ympäristön ja tulevien sukupolvien hyvinvoinnista. Uusi kierrätettävä paperipakkauksemme vie meidät yhden askelen lähemmäs kestävämpää huomista.” – Arne Terp-Nielsen, Johtaja, ABENA Produktion.

 

Yhdessä voimme tehdä muutoksen. Osallistu matkaamme.

Olemme aina olleet ylpeitä korkealaatuisista ja erittäin imukykyisistä vaipoistamme. Raaka-aineet ja materiaalit arvioidaan ja valitaan tarkasti ja vaipoillamme onkin Asthma Allergy Nordicin suositus, useita muitakin sertifiointeja kuten Joutsenmerkki, EU Ympäristömerkki, FSC™ (Forest Stewardship Council). On totta, että olemme hyviä siinä mitä teemme, mutta haluamme olla vieläkin parempia.

 

Uusi, kierrätettävä paperipakkaus ulkopuolella ja ympäristöystävälliset vaipat sisällä. Niiden myötä otamme uusia askelia kohti kestävämpää huomista ja haluamme sinun osallistuvan matkaamme. Valitsemalla tämän paperipakkauksen, osallistut aktiivisesti luonnon resurssien optimointiin, mistä on hyötyä kaikille. Sinulle, lapsellesi sekä planeettamme tulevaisuudelle.

 

Lue lisää Bambo Naturen luonnonmukaisuudesta ja vastuullisesta valmistuksestamme 

 

FSC™ (Forest Stewardship Council) on kansainvälinen kansalaisjärjestö, joka on sitoutunut edistämään vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. FSC™-sertifioidut tuotteet valmistetaan hyvin hoidetuista metsistä ja vastuullisista lähteistä saaduista raaka-aineista. Merkinnällä varustettujen tuotteiden jäljitettävyys ja sääntöjen mukaisuus varmistetaan tiukoilla valvontatoimenpiteillä, ja valitsemalla FSC™-sertifioituja tuotteita autat huolehtimaan metsistä, ihmisistä ja villieläimistä, joiden koti metsä on. Lisätietoja on verkko-osoitteessa www.fsc.org.