Hae
Filters
Blogi - arkisto
Close

Bambo Nature 6 teippivaippa 20kpl, 16+kg, paperipakkaus

Tuotemerkki: Bambo Nature
Bambo Nature vaipat ovat pehmeitä, mukavia käyttää ja ne pitävät herkimmänkin ihon kuivana. Vaipoissa on erittäin imukykyinen ydin, jonka uusimman teknologian mukainen kanavarakenne vie kosteuden pois vauvan iholta ja kestää useammankin kastelun – jopa yön yli. Kätevä kosteusindikaattori kertoo väriä vaihtamalla milloin on vaipan vaihdon aika. Joustava vyötärö ja lateksittomat lahkeensuut auttavat pitämään vaipan paikoillaan, jolloin lapsellasi on mukava olla ja vapaus liikkua. Vaipat on dermatologisesti testattu ja niille on myönnetty Joutsenmerkki, Asthma Allergy Nordic -merkki, FSC™ (Forest Stewardship Council) – sertifikaatti sekä EU Ecolabel (pois lukien CE-merkityt tuotteet). Kaikki Bambo Nature vaipat ovat hajusteettomia ja lisäaineettomia, eivätkä ne sisällä parabeeneja. Näin minimoimme allergian ja vaippaihottuman riskin.

Bambo Nature teippivaippa koossa 6 sopii +16kg lapsille. Pakkaus sisältää 20kpl vaippoja. (Laatikossa 6 x 20kpl)

• Erittäin imukykyinen
• Pehmeä ja hengittävä
• Täydellinen istuvuus
• Ihoystävällinen (ei hajusteita tai parabeeneja)
• Ympäristöystävällisyys -sertifiointi

Tuotenumero Pakkauskoko Määrä per myyntiyksikkö Hinta Määrä Lisää ostoskoriin
1000021516
LTK
0
€65,44
1000021516
PSS
0
€10,91

Jo 40 vuoden ajan vanhemmat ovat rakastaneet Bambo Nature vaippoja ja luottaneet niiden toimintakykyyn.
Mikä sitten tekee vaipoistamme niin erityisiä? 

Katso tämä lyhyt video, niin näet miten Bambo Nature vaipat tarjoavat erinomaista suojaa, silkkisen pehmeän istuvuuden ja pitävät lapsesi kuivana niin päivällä kuin yöllä.

Bambo Nature teippivaippa koossa 6 sopii +16kg lapsille. Pakkaus sisältää 20kpl vaippoja. (Laatikossa 6 x 20kpl)

• Erittäin imukykyinen
• Pehmeä ja hengittävä
• Täydellinen istuvuus
• Ihoystävällinen (ei hajusteita tai parabeeneja)
• Ympäristöystävällisyys -sertifiointi

Sertifikaattimme

Työskentelemme maailman tiukimpien sertifikaattien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle turvallisia ja iho-, sekä ympäristöystävällisiä Bambo Nature vaippoja. Lue lisää ympäristömerkeistä ja sertifioinneista, joita tuotteemme ovat saavuttaneet ja mitä ne tarkoittavat sinulle ja perheellesi. 

FSC™ (Forest Stewardship Council) on kansainvälinen kansalaisjärjestö, joka on sitoutunut edistämään vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. FSC™-sertifioidut tuotteet valmistetaan hyvin hoidetuista metsistä ja vastuullisista lähteistä saaduista raaka-aineista. Merkinnällä varustettujen tuotteiden jäljitettävyys ja sääntöjen mukaisuus varmistetaan tiukoilla valvontatoimenpiteillä, ja valitsemalla FSC™-sertifioituja tuotteita autat huolehtimaan metsistä, ihmisistä ja villieläimistä, joiden koti metsä on. Lisätietoja on verkko-osoitteessa www.fsc.org.